Parkeerruimte

Wij verhuren ook parkeerruimte. Wanneer u belangstelling heeft voor een parkeerplaats of garage, dan kunt u zich hiervoor inschrijven via de gezamenlijke website van Elkien en Accolade. Bij 'meer over dit onderwerp' vindt u de link.

Hoe kan ik reageren op een parkeerruimte?

​Zodra er een garage of parkeerplaats vrijkomt, wordt deze gepubliceerd op onze website. U kunt hierop reageren. De garage of parkeerplaats wordt toegewezen aan de persoon die het langste inschrijfduur.

Hoe kan ik mij inschrijven voor een parkeerruimte?

U kunt zich inschrijven via onze website. Klik hier voor de gezamenlijke website van Accolade, Elkien en De Wieren. Hier kunt u zich inschrijven. Uw inschrijving is gratis. De datum waarop u zich inschrijft via de website, is uw inschrijfdatum. ​

Welk gegevens moet ik bij de hand hebben bij een inschrijving?

U heeft uw BSN-nummer, emailadres en uw inkomensgegevens nodig om u in te schrijven als woningzoekende. Houd deze gegevens dus bij de hand.

Wat gebeurt er als ik het langste sta ingeschreven?

Bent u de persoon bent die het langste staat ingeschreven? Dan ontvangt u een e-mail waarin wij u uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Verhuurt Accolade ook parkeerruimte?

​Accolade verhuurt parkeerruimte. Wij bieden onze beschikbare parkeerruimte samen met de corporaties Elkien en De Wieren aan op onze gezamenlijke website. Om te reageren op parkeerruimte, moet u zich inschrijven als woningzoekende.