Glasfonds

U bent zelf verantwoordelijk voor glasschade. U kunt bij Accolade lid worden van het glasfonds. Heeft u dan schade aan glas? Wij regelen het dan voor u.

Wat kost het glasfonds?

Het glasfonds kost € 0,90 per maand. Het bedrag wordt tegelijk betaald met de huur.

Ik ben eerder lid geweest van het glasfonds. Ik wil nu weer lid worden. Kan dat?

Bent u eerder lid geweest? Dan kunt u niet eerder lid worden dan drie maanden na uw opzegging.

Kan ik me bij Accolade verzekeren voor glasschade?

U bent zelf verantwoordelijk voor glasschade. Door lid te worden van ons glasfonds regelen wij de glasschade voor u. Onder het glasfonds vallen alle ruiten van uw woning.

Kan ik mijn lidmaatschap glasfonds opzeggen?

​U kunt uw lidmaatschap van het glasfonds altijd opzeggen. Dit kan per de eerste van de maand. U heeft een opzegtermijn van een maand. U kunt hiervoor het 'Opzeggingsformulier Glasfonds' invullen.

Ik heb het aanmeldformulier glasfonds ingevuld. Wanneer gaat mijn lidmaatschap in?

U kunt lid worden op de eerste dag van de volgende maand

Ik ben lid van het glas- en servicefonds. Krijg ik daar ook een afrekening van?

U ontvangt hiervan geen afrekening. Een overzicht van de kosten en de opbrengsten publiceren wij jaarlijks voor 1 juli op onze website.

Hoe meld ik me aan voor het glasfonds?

Als huurder van Accolade kunt u lid worden van het glasfonds Hiervoor kunt u het aanmeldformulier glasfonds downloaden en vervolgens invullen. U kunt het formulier ook ophalen in een van onze woonwinkels.

Wat kan ik doen bij glasschade?

Bent u lid van ons glasfonds? Dan vervangen wij het glas voor u. Accolade heeft een contract afgesloten met Vriesia Glasschade uit Sneek. Dit bedrijf komt dan bij u langs om uw ruit te herstellen. Bent u geen lid of u heeft opzettelijk het glas gebroken bijvoorbeeld bij buitensluiting? Dan vervangen wij het glas, maar zijn de kosten voor u. Aangifte doen bij de politie is alleen noodzakelijk/zinvol wanneer er een verdachte is of als er iets is weggenomen uit de woning.

Wat is het rechtstreekse nummer van Vriesia glastotaal?

Het telefoonnummer is 088-1112511. 


Uw vraag is niet beantwoord of u kunt de juiste informatie niet vinden? Stel hieronder uw vraag en wij beantwoorden deze zo spoedig mogelijk.Vul hier een actief e-mailadres in