Klacht over ons

Ons motto is 'Helemaal je eigen plek'. Daar maken we ons hard voor. Toch kan het zijn dat u niet tevreden bent over de kwaliteit van onze dienstverlening. U vindt bijvoorbeeld dat Accolade u niet goed heeft behandeld. Laat ons dit dan direct weten. Voor ons is dat een signaal om de dienstverlening te verbeteren. Bespreek het met ons. We zoeken dan samen naar een oplossing.

Ik heb een klacht over Accolade. Hoe kan ik mijn klacht indienen?

Heeft u een klacht? Neem dan contact op met ons. Dit kan op de volgende manieren:

  • via MijnAccolade als u huurder bij ons bent. Heeft u de activatiecode niet (meer)? Dan kunt u deze bij ons opvragen. Vul hier formulier in om uw activatiecode aan te vragen.
  • via het webformulier;  
  • telefonisch op (0513) 433 633;
  • door langs te komen bij één van onze baliepunten;
  • of schriftelijk.

We kijken of de klacht gegrond is en wat we kunnen doen om ervoor te zorgen dat u weer tevreden bent over onze dienstverlening. Wij vinden dat we van klachten kunnen leren. Daarmee kunnen we onze dienstverlening verder verbeteren. Zo werken we samen met u naar de beste service.

Ik heb eerder een klacht ingediend over de dienstverlening van Accolade. Ik ben niet tevreden over de afhandeling hiervan. Wat kan ik doen?

Wij proberen er samen met u uit te komen en uw klacht naar tevredenheid op te lossen. Soms lukt dit niet. U bent het niet eens hoe wij uw klacht willen verhelpen. Dan is er niet langer sprake van een klacht maar van een geschil. Hiervoor kunt u terecht bij de Provinciale Klachtencommissie. Deze commissie behandelt de klachten die betrekking hebben op de Friese woningcorporaties waaronder Accolade. Deze commissie is onafhankelijk.

U kunt uw klacht schriftelijk (per e-mail of per brief) indienen bij de secretaris van de Provinciale klachtencommissie:

  • e-mail: secretariaat@klachtencommissie.frl
  • brief: Postbus 103, 8860 AC Harlingen

Uw vraag is niet beantwoord of u kunt de juiste informatie niet vinden? Stel hieronder uw vraag en wij beantwoorden deze zo spoedig mogelijk.Vul hier een actief e-mailadres in