Servicefonds

‚ÄčAls huurder bent u zelf verantwoordelijk voor het klein onderhoud aan uw woning. Zoals reparaties aan hang- en sluitwerk, schoonhouden van dakgoten en het ontstoppen van de gootsteen en toilet. Wij kunnen dit onderhoud ook voor u doen. Door lid te worden van het servicefonds besteedt u het kleine onderhoud aan ons uit

Hoe werkt het servicefonds?

Als u lid bent van het servicefonds, kunt u ons bellen voor kleine reparaties aan uw woning. Als huurder blijft u zelf verantwoordelijk voor het onderhouden van een deel van de binnenkant van uw woning, zoals het binnenschilderwerk. Wilt u precies weten wat u doet, wat wij doen en wat onder het servicefonds valt? Bekijkt u dan het Overzicht Servicefonds hieronder.

Zijn de bedragen voor het servicefonds en het glasfonds aangepast per 1 juli 2019?

Naast de huur betaalt u meestal ook voor het glas- en servicefonds. Het tarief voor het glasfonds en het servicefonds vindt u in de bijlage van de huuraanpasssingsbrief.

Ik ben eerder lid geweest van het servicefonds Ik wil nu weer lid worden. Kan dat?

Bent u eerder lid geweest? Dan kunt u niet eerder lid worden dan drie maanden na uw opzegging.

Mijn dakgoten zijn verstopt en ik ben lid van het servicefonds. Wat kan ik doen?

Geef uw melding door. Dit kan op verschillende manieren:
Online: via onze site kunt u uw reparatieverzoek online aan ons doorgeven. Per telefoon: Afhankelijk van uw postcode kunt u rechtstreeks bellen met:

Landman telefoonnummer (0512) 517 206
voor de postcodes 8411 t/m 8442 en de postcodes vanaf 9000.

Van der Velden telefoonnummer (050) 317 11 00 voor de overige postcodes.

Wat kost het servicefonds?

Het servicefonds kost € 4 per maand. Het bedrag wordt tegelijk betaald met de huur.

Kan ik mijn lidmaatschap servicefonds opzeggen?

U kunt uw lidmaatschap van het servicefonds altijd opzeggen. Dit kan per de eerste van de maand. U heeft een opzegtermijn van een maand. U kunt hiervoor het 'Opzeggingsformulier Servicefonds' invullen.

Wat zijn de voordelen van het lidmaatschap van het servicefonds?

Het servicefonds heeft een aantal voordelen:
- U hoeft de reparaties niet zelf te doen.
- Accolade voert de reparaties op vakkundige wijze voor u uit.
- De kosten zijn aanzienlijk lager, dan wanneer u zelf een bedrijf inschakelt.

U leest hier welk onderhoud onder het servicefonds valt.

Ik ben lid van het servicefonds. Krijg ik daar ook een afrekening van?

Het servicefonds is een fonds. We verrekenen de kosten en opbrengsten niet. Wel plaatsen wij ieder jaar voor 1 juli een overzicht van de kosten en de opbrengsten van dit fonds op onze website.

Wat is het servicefonds?

Als huurder bent u zelf verantwoordelijk voor het klein onderhoud aan uw woning. Zoals reparaties aan hang- en sluitwerk, schoonhouden van dakgoten en het ontstoppen van de gootsteen en toilet. Wij kunnen dit onderhoud ook voor u doen. Door lid te worden van het servicefonds besteedt u het kleine onderhoud aan ons uit. Welk onderhoud er precies onder het servicefonds valt, leest u hier.

Ik heb een wespennest aan mijn woning. Wat kan ik doen?

Als u lid bent van het servicefonds dan kunt u contact opnemen met Accolade. Accolade stuurt dan een gespecialiseerd bedrijf langs die het wespennest verwijdert.

Voor welk ongedierte kunt u ons bellen?

Bent u lid van het servicefonds en heeft u een wespennest aan de woning? Dan kunt u ons bellen. Wij sturen dan een gespecialiseerd bedrijf langs die het wespennest verwijdert. Voor ander ongedierte moet u zelf zorgen voor bestrijding.

Kan ik lid worden van het servicefonds?

Als huurder van Accolade kunt u lid worden van het servicefonds. Hiervoor kunt u het aanmeldformulier servicefonds downloaden en vervolgens invullen. U kunt het formulier ook ophalen in een van onze woonwinkels.

Ik heb het aanmeldformulier servicefonds ingevuld. Wanneer gaat mijn lidmaatschap in?

U kunt lid worden op de eerste dag van de volgende maand

Mijn gasslang van het fornuis is kapot. Vervangt Accolade de gasslang?

De gasslang van het fornuis wordt niet door Accolade vervangen. Deze is voor uw eigen rekening.

Ik ben verantwoordelijk voor het klein onderhoud van mijn woning. Kan Accolade dit ook voor mij doen?

‚ÄčAls huurder bent u zelf verantwoordelijk voor het klein onderhoud aan uw woning. Zoals reparaties aan hang- en sluitwerk, schoonhouden van dakgoten en het ontstoppen van de gootsteen en toilet. Wij kunnen dit onderhoud ook voor u doen. Door lid te worden van het servicefonds besteedt u het kleine onderhoud aan ons uit. Lid worden van ons servicefonds is niet verplicht, maar verdient zich altijd dubbel en dwars terug.

Zijn de bedragen van het glas- en servicefonds aangepast per 1 juli 2018?

Naast huur betaalt u meestal ook voor het glas- en servicefonds. Het tarief voor het glasfonds blijft € 0,90 per maand. Het tarief van het servicefonds blijft ook € 4 per maand.

Wanneer wordt mijn afrekening servicekosten uitbetaald?

We streven ernaar om binnen 3 weken na dagtekening van de verzonden brief de servicekosten uit te betalen.


Uw vraag is niet beantwoord of u kunt de juiste informatie niet vinden? Stel hieronder uw vraag en wij beantwoorden deze zo spoedig mogelijk.Vul hier een actief e-mailadres in