Klanttevredenheid: Uw mening telt

Hoe tevreden bent u over onze dienstverlening?
Wij bieden u graag een goede dienstverlening. We willen dan ook weten of u tevreden bent over onze dienstverlening. Daarom houden wij regelmatig onderzoeken naar de  tevredenheid van onze huurders op het gebied van wonen, woonomgeving en onze dienstverlening. Uw mening is hierbij belangrijk!

Korte online enquête of telefoontje
Heeft u recent een reparatieverzoek ingediend of bent u pas verhuisd naar of uit een woning van ons? Of zijn er onderhoudswerkzaamheden aan uw woning uitgevoerd? Dan kunt u  per e-mail een vragenlijst ontvangen of u kunt gebeld worden om een paar korte vragen te beantwoorden.  Voor het uitvoeren van het onderzoek werken wij samen met USP Consultancy uit Rotterdam. Zij zijn namens Accolade de afzender.  Wij hopen dat u meewerkt aan dit onderzoek. Hoe meer klanten de vragen beantwoorden, hoe betrouwbaarder de resultaten van het onderzoek zijn. De tevredenheid van onze klanten is voor ons een belangrijke graadmeter. We krijgen inzicht in de kwaliteit van onze organisatie en kunnen hiermee onze dienstverlening verbeteren.

Wilt u niet meedoen?
Vindt u het niet fijn om een uitnodiging te krijgen voor dit onderzoek? Dan kunt u dit aan ons doorgeven. Wij zorgen ervoor dat u hiervoor niet meer benaderd wordt. Wilt u dit aan ons doorgeven?
Ook kunt u zich registreren bij het Onderzoeksfilter. Dan wordt u en niet door ons of een ander bedrijf voor onderzoek benaderd.  

Resultaten
Tussen oktober 2015 en september 2016 gaven bijna 1000 klanten hun mening. Voor ons zeer waardevol. Met uw ervaring willen wij ons werk verbeteren.
We hebben de resultaten van één jaar klanttevredenheidsonderzoek in beeld gebracht.
Bekijk hier het overzicht van de resultaten: