45 woningen in de verhuur Kop van Midden

Vanaf dinsdag 20 februari brengen wij 45 nieuwe woningen in de verhuur. Het gaat om woningen aan de Sieger van der Laanstraat, Kempenaerssingel en de Van Dekemalaan. De woningen worden zeer energiezuinig. De huurprijs zit onder de sociale huurtoesslaggrens. Met deze woningen komen we tegemoet aan de vraag naar betaalbare, duurzame woningen.

 

De woningen

De woningen komen op loopafstand van het centrum van Heerenveen. Er zijn twee typen, die van de buitenkant nogal verschillen. Aan de binnenkant zijn de woningen vergelijkbaar. Zo worden ze zeer energiezuinig. De woningen hebben twee slaapkamers, een tweede toilet op de verdieping, vloerverwarming en zonnepanelen. De huurprijs zit op € 597,30. Dit is exclusief servicekosten.

 

Terugkeerders krijgen voorrang

Heeft u in het verleden met een vast contract in een van deze woningen gewoond? Moest u gedwongen verhuizen omdat wij de woningen gingen slopen? Dan kunt u in aanmerking komen als herstructureerder. Dit houdt in dat u waarschijnlijk met voorrang kunt terugkeren in deze nieuwe woningen. Neem hiervoor contact met ons op.

 

De planning

Wij starten vanaf dinsdagavond 20 februari met de verhuur van de eerste 45 woningen. Reageren kan via de gezamenlijke website van Accolade en Elkien. Meer informatie staat op www.accolade.nl/kopvanmidden. Op een later moment komen nog 25 woningen aan de Sieger van der Laanstraat in de verhuur. De bouw van de woningen start in april dit jaar. Naar verwachting zijn de woningen begin 2019 klaar om bewoond te worden. 

Kop van Midden Heerenveen

Kop van Midden Heerenveen

 

Naar het overzicht