Corporaties Elkien en Accolade lanceren Frieslandhuurt.nl

De sleutel tot uw nieuwe huurwoning

Samen met woningcorporatie Elkien werken wij al sinds 2012 samen op het gebied van woonruimtebemiddeling. Half mei gingen wij over op een nieuwe versie van de gezamenlijke website hiervoor. Woningzoekenden kunnen met één inschrijving reageren op alle beschikbare huurwoningen. De website heeft nu een onderscheidende naam: www.frieslandhuurt.nl.

 

Veel voordelen voor woningzoekenden

Het hele proces van het zoeken naar een nieuwe huurwoning, tot het tekenen van een nieuw huurcontract is korter en eenvoudiger. Woningzoekenden vinden gemakkelijker een nieuwe woning. Zo bieden we nu dagelijks nieuwe woningen aan. Een woningzoekende kan meteen zijn of haar inkomensverklaring uploaden. En via MijnFrieslandhuurt kan een woningzoekende eenvoudig reageren op woningen, de plaats in de wachtrij bekijken of een medeaanvrager toevoegen. Inschrijven op www.frieslandhuurt.nl blijft gratis.

 

Woningzoekenden moeten hun inschrijving bevestigen

Iedereen die nu ingeschreven staat als woningzoekende bij Accolade en Elkien heeft half mei een e-mail ontvangen. Daarin vragen we de woningzoekende om hun inschrijving te bevestigen. Inloggen kan op www.frieslandhuurt.nl. Vervolgens loopt de woningzoekende de stappen door om de inschrijving te bevestigen. Als men dit voor 1 oktober 2018 doet, blijft de woningzoekende ingeschreven. Ook de inschrijfduur blijft behouden. Inmiddels hebben ruim 21.000 woningzoekenden hun inschrijving bevestigd.

 

Een unieke samenwerking

Elkien en Accolade vereenvoudigen en verbeteren samen de dienstverlening voor hun woningzoekenden met www.frieslandhuurt.nl. We maakten ook een instructievideo. Deze is hieronder te bekijken. 

 

Naar het overzicht