In gesprek met huurders Oudeschoot

Zaterdag 13 oktober was het De Dag van het Huren. We stonden met onze Straatbuzz in Oudeschoot. Hier gingen we in gesprek met onze huurders. Wat speelt er in de wijk? Wat gaat goed? Wat kan beter? Mensen kwamen met verschillende vragen naar ons toe. Zo stelden ze vragen over huurtoeslag, een tweede toilet op de verdieping en we voerden kleine reparaties meteen uit.

 

Een goed gesprek

Tussen 12.00 en 14.00 uur was iedereen van harte welkom. Medewerkers van verschillende afdelingen stonden klaar om vragen te beantwoorden. Kinderen vermaakten zich op het springkussen. Een pizzawagen zorgde voor lekkere Italiaanse pizza’s. Al met al een geslaagde middag met goede gesprekken.

 

De Straatbuzz on tour

Na de Dag van het Huren is de Straatbuzz elke maand op een andere locatie te vinden. Na Oudeschoot rijdt de Straatbuzz naar Drachten. Meer informatie hierover staat op www.accolade.nl/straatbuzz.

 

De Dag van het Huren

De Dag van het Huren in Nederland is een initiatief van woningcorporaties en branchevereniging Aedes. Zo’n vijftig woningcorporaties organiseren activiteiten tijdens deze dag. De Dag van het Huren biedt ons een mooie kans om veel bewoners te spreken over wat er leeft in de wijken.

Naar het overzicht