Belanghouders

Wij geloven in de verbindende kracht van samenwerking en co-creatie. Immers, met elkaar heb je meer oog voor gemeenschappelijke belangen, omarm je eerder nieuwe ontwikkelingen en accepteer je makkelijker noodzakelijke veranderingen. Vanuit onze belangrijkste taak ‘wonen’ zoeken we actief de samenwerking op met bewoners, huurdersorganisaties, collega-corporaties, lokaal bestuur, welzijnsorganisaties, zorginstellingen en andere partners. Want samen krijg je meer voor elkaar.

Old school wordt nieuw school

Als vervolg op de opening van ons kantoorpand verwelkomden we donderdag 9 februari 2017 in Heerenveen onze belanghouders en relaties. Samen met onze verbouwingspartners Van Wijnen, Technion, Pranger en Rosier en Studio Oak, lieten we zien hoe ons kantoorpand een energiezuinige werkplek is. Waar ontmoeting, inspiratie, samenwerking en bewust werken centraal staan. Een indruk van dit event ziet u in dit filmpje:

In gesprek met gemeentes over nieuwe woningwet

Op woensdagavond 18 november 2015 ontvingen wij raadsleden, wethouders en beleidsambtenaren uit onze vijf kerngemeentes. De gasten heetten we welkom in onze ‘huiskamer’ op het kantoor in Heerenveen. We namen hen mee in onze visie op betaalbaar wonen. Wat betekent dat precies? Wat is een betaalbare woning? Ook gaven we meer informatie over de nieuwe woningwet. Eén van die veranderingen door de Woningwet is dat gemeentes en woningcorporaties meer afspraken gaan maken. We keken hoe en met welke inzet we samen meer kunnen bereiken. In een ontspannen sfeer was volop ruimte voor een goed gesprek. Bekijk de video voor een impressie van de avond.

relatiemiddag 2014

Op 25 maart 2014 ontvingen wij  onze belanghouders om elkaar te inspireren en om te ontdekken hoe we samen nog meer kunnen bereiken. Zo'n veertig belanghouders gaven gehoor aan onze uitnodiging om op visite te komen. Het gezelschap bestond uit huurdersbelangenverenigingen, RvC, wethouders en ambtenaren, welzijns- en zorginstellingen, provincie en collega-corporaties. Bekijk het filmpje voor een impressie van deze relatiemiddag.