Ons kantoorpand

'Van old school naar new school!'

Ons monumentale kantoor in Heerenveen is in 2016 verduurzaamd en ingericht voor Bewust Werken. Het kantoor inspireert en zorgt voor ontmoeting. Voor medewerkers, klanten én ondernemers. 

We zetten duurzame stappen 

We werken hard om duurzaamheid te verankeren in onze organisatie. Elke stap telt, vinden wij. Als corporatie met 16.000 huizen kunnen wij veel verschil maken. Daarom kijken we ook hoe we duurzame maatregelen kunnen doorvoeren in onze huurwoningen.

Bewust Werken

We hebben verschillende en eigentijdse werkplekken, waar we effectief en prettig werken. Met ‘Bewust Werken’ maken medewerkers steeds de keuze waar en wanneer zij van meest toegevoegde waarde zijn.

Terugverdientijd

In ons vernieuwde pand hebben we veel minder energieverbruik en verspilling. Ook door hier samen te werken verlagen we onze bedrijfskosten. De investeringen verdienen we binnen vijftien jaar terug.

Wat vind ik in het kantoor?

We maakten zoveel mogelijk gebruik van lokale, natuurlijke en hergebruikte materialen. Zo gebruikten we hout uit sloopwoningen voor onze ontmoetingsplek. We hergebruikten kantoormeubilair, isoleerden met vlas en gebruikten verf op biologische basis. Klik hier voor de plattegrond, en lees meer over onze duurzame oplossingen.