Wijkbeheerders

Onze wijkbeheerders geven gezicht aan leefbaarheidSamen met bewoners en gemeentes zorgen we ervoor dat onze wijken en buurten leefbaar blijven. Bij Accolade werkt een team van zeven wijkbeheerders. Zij zijn onze oren en ogen in de wijk. En letten erop dat alles er nog verzorgd uitziet.

De wijkbeheerders hebben een afwisselende baan.  Zij trekken zelf de wijken in,  maar krijgen ook vaak meldingen van onze huurders. Als er iets aan de hand is, proberen zij dit samen met de bewoners op te lossen. Of ze schakelen andere instanties in, zoals de politie, de GGD of maatschappelijk werk.  Ook motiveren ze bewoners om samen initiatief te nemen voor een leefbare buurt.

Bewoners zelf
Leefbaarheid is in eerste instantie een verantwoordelijkheid van de bewoners zelf. U kunt  zelf veel doen om de buurt aangenaam te houden. Geen vuilnis dumpen waar dat niet mag, de tuin netjes houden en  rekening met elkaar houden.  Veel bewoners geven gelukkig al het goede voorbeeld. En zeg nu zelf: in een verzorgde buurt is het toch veel prettiger wonen?

Dit zijn onze wijkbeheerders:

Drachten

          

 Roel Jongsma          Sytse van der Heide    Anske Wagenaar

Heerenveen

            

Henk van Dijk            Sytse van der Heide    Alejan Pijlman

JoureGerrit de Leeuw 

Sneek 

      

Ale Jan Pijlman         Henk Bergsma       Gerrit de Leeuw

Franeker

Henk Bergsma