werken bij accolade

Werken bij Accolade betekent werken bij een klantgerichte, innovatieve en ondernemende woningcorporatie met een open cultuur en een prettige werksfeer. Wij bieden onze medewerkers ruimte en kansen om initiatief te nemen. We moedigen ze aan creatief te zijn en zich verder te ontwikkelen.

onze cultuur

Onze organisatiecultuur kenmerkt zich door openheid, samenwerking en klantgerichtheid. Als kernwaarden noemen we hierbij:

duidelijk

We zeggen wat we doen, en we doen wat we zeggen. Het contact met onze klanten is helder, begrijpelijk en vriendelijk. Hierdoor weten zij goed welke mogelijkheden er zijn. 

ondernemend

Ruimte voor initiatief voor onze klanten en medewerkers staat bij ons voorop. Met lef en creativiteit willen we inspireren. Ontdekkend en samenwerkend pakken we kansen op en zoeken wij naar de beste oplossing.

dichtbij

We voelen ons verbonden met onze klanten, buurten en belanghebbers. We zijn toegankelijk en bereikbaar. Verwacht van ons aandacht en respect.

onze organisatie

Onze medewerkers werken binnen de volgende kolommen:

  • Kolom Algemene zaken (Strategie & Beleid, HRM/P&O,  Communicatie & Marketing , Juridische Zaken, Secretariaat en Catering). 
  • Kolom Financiën & Informatisering (Concern, Financiën, Informatisering & Automatisering). 
  • Kolom Klant & Huis (Dagelijks Onderhoud, Vastgoed, Woonpunt en Wijken & Buurten).

arbeidsvoorwaarden

We bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden die zijn vastgelegd in de CAO Woondiensten. Je kunt bij ons onder andere rekenen op:

 • een prettige werksfeer; 
 • uitstekende scholings- en loopbaanmogelijkheden; 
 • veel ruimte voor eigen initiatief; 
 • een goede pensioenregeling;  
 • een 36-urige werkweek. 

Voor meer informatie over onze CAO kun je kijken op de site van Aedes.

contactgegevens

Wil je meer informatie over bijvoorbeeld de organisatie, vacatures en stageplaatsen? Neem dan contact op met Marijke Knigge, afdeling P&O, Postbus 341, 8440 AH Heerenveen. Telefoonnummer (0513) 61 42 94. E-mail:  .

Op de pagina 'Vacatures en open sollicitaties' kun je kijken of we op dit moment een vacature hebben.