werken bij accolade

Werken bij Accolade betekent werken bij een klantgerichte, innovatieve en ondernemende woningcorporatie met een open cultuur en een prettige werksfeer. Wij bieden onze medewerkers ruimte en kansen om initiatief te nemen. We moedigen ze aan creatief te zijn en zich verder te ontwikkelen.

onze cultuur

Onze organisatiecultuur kenmerkt zich door openheid, samenwerking en klantgerichtheid. Als kernwaarden noemen we hierbij:

maatschappelijke betrokkenheid

We voelen ons verbonden met de maatschappij, buurten, klanten, belanghebbers en collega’s. We zoeken de samenwerking met andere partijen en gaan respectvol om met de ander.

ondernemend

We signaleren mogelijkheden voor onze doelgroepen. We beïnvloeden deze zelf actief en durven daarbij verantwoorde risico’s te nemen.

klantgericht

We zetten ons in om daar waar mogelijk op de (kwalitatieve) behoefte van de klant in te spelen. Deze kernwaarden lopen als een rode draad door onze ondernemingsstrategie, cultuur en ambities.

onze organisatie

Onze medewerkers werken binnen de volgende kolommen:

  • Kolom Algemene zaken (Strategie & Beleid, HRM/P&O, Marketing & Communicatie, Juridische Zaken, Secretariaat en Catering). 
  • Kolom Financiën & Informatisering (Concern, Financiën, Informatisering & Automatisering. 
  • Kolom Klant & Huis (Dagelijks Onderhoud, Vastgoed, Woonpunt en Wijken & Buurten).

arbeidsvoorwaarden

We bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden die zijn vastgelegd in de CAO Woondiensten. Je kunt bij ons onder andere rekenen op:

 • een prettige werksfeer; 
 • uitstekende scholings- en loopbaanmogelijkheden; 
 • veel ruimte voor eigen initiatief; 
 • een goede pensioenregeling;  
 • een 36-urige werkweek. 

Voor meer informatie over onze CAO kun je kijken op de site van Aedes (www.aedesnet.nl).

contactgegevens

Wil je meer informatie over bijvoorbeeld de organisatie, vacatures en stageplaatsen? Neem dan contact op met Marijke Knigge, afdeling P&O, Postbus 341, 8440 AH Heerenveen. Telefoonnummer (0513) 61 42 94. E-mail:  .

Ga naar de pagina 'Vacatures en open sollicitaties' om te kijken of we op dit moment een vacature hebben.